• neiye1

Carita merek

Dina 2005

Uplus diadegkeun ku Mr.Jack di chengdu, Sichuan, kidul-kuloneun Cina.

Hiji kantor, dua komputer, tilu pagawé, sarta éta mimiti carita urang.

Uplus, hartosna U+, anjeun anu paling penting anu kami perhatikeun, U+urang, babarengan urang ngadamel dunya anu langkung saé!

Uplus museurkeun kana nyayogikeun pangguna produk sareng jasa anu saé dina widang asesoris telepon sélulér.

Brand storyimg
From 2005 to 2013 (2)
From 2005 to 2013 (1)

Ti 2005 nepi ka 2013

Uplus milu dina leuwih ti 50 paméran domestik jeung luar nagri di industri, ngawengku leuwih ti 30 nagara sakuliah dunya, sarta ngadegkeun hubungan koperasi alus tur langgeng jeung loba nasabah.

Uplus parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian para palanggan kalayan produk kualitas luhur, jasa anu merhatikeun sareng sumanget inovatif.

Dina 2013,Uplus asup kana widang e-commerce, ngandelkeun saluran tradisional, ranté suplai jeung sumber kualitas luhur lianna, babarengan jeung mitra, nyadiakeun harti produk, desain industri, panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, distribusi, sanggeus-jualan hosting jeung nilai séjén. ranté empowering, gancang munculna dina widang e-commerce.

Uplus entered the field of e-commerce (2)
Uplus entered the field of e-commerce (1)

Dina 2018, Uplus janten supplier KA di wilayah Alibaba Tengah sareng Kulon, kalayan dua toko Alibaba sareng hiji toko Amazon Amérika Kalér.Geus salawasna meunang kapercayaan ti pamaké kalawan kualitas sarta jasa, sarta terus mekar.

5s6d039d83

Dina 2021

Jieun integrasi produk jeung jasa online tur offline, sarta innovate pangalaman pamaké.

Uplus janten supplier SKA di daérah Tengah sareng kulon Alibaba sareng anggota Klub padagang online Alibaba Ratusan juta.Cai mibanda 4 toko alibaba jeung 2 toko Amazon di Amérika Kalér, sarta geus jadi supplier kualitas luhur JINGdong Global balanja.Ayeuna, perusahaan parantos nyiapkeun pikeun muka toko di SHOPEE, LAZADA sareng platform sanésna, sareng aktip ngembangkeun saluran offline di pasar RECP.

ff9946c1
In 2021 (2)
In 2021 (1)

Saatos langkung ti 3 taun budidaya sareng inovasi, Uplus parantos suksés mekar tina perusahaan perdagangan asing tradisional janten jinis perusahaan e-commerce cross-wates anyar kalayan kauntungan ranté industri lengkep ti R&D sareng manufaktur, borongan sareng ritel, pamasaran omni-kanal. sarta ranté suplai, sarta jasa pos-pasar." Uplus " parantos janten merek barang éléktronik anu terkenal di Sichuan.

Salian merek UPLUS, anu mangrupikeun portal balanja kanggo asesoris sélulér, UPLUS ogé ngagaduhan dua sub-merek: PANTHER, anu museurkeun kana headphone sareng produk audio, sareng AHJEIPS, anu museurkeun kana nonoman, fashion, hirup pinter sareng kaulinan. .

Dina 2022

Uplus bakal ningkatkeun deui kamampuan r&d sareng desain.

Nalika ngalaksanakeun inovasi produk dina telepon sélulér, Uplus ogé bakal ningkatkeun kreasi produk dina alat anu tiasa dianggo, bumi pinter sareng widang anu sanés, sareng terus ngenalkeun produk sareng jasa kualitas anu dipikaresep ku pangguna.Dina waktu nu sarua, Uplus bakal neruskeun nguatkeun integrasi jero online tur offline, deepen perluasan sadaya saluran, sarta cooperate kalawan mitra nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman seamless leuwih ekstrim tina "online + offline" jeung "produk + jasa".

8F5G56G
logo

Dina mangsa nu bakal datang

Leuwih alusKatambahpikeun Leuwih aluskahareup

Dina mangsa nu bakal datang, Uplus bakal salajengna ngagancangkeun tata perenah internasional sarta mangtaun wawasan produk jeung jasa pangabutuh konsumén lokal di pasar béda sakuliah dunya.Nalika ngadegkeun merek régional anu ngahijikeun, lokalisasi produk, jasa sareng komunikasi merek kedah diwujudkeun.Dina 3 nepi ka 5 taun ka hareup, urang bakal ngawangun Uplus jadi brand ngarah tina 3C produk periferal mobile pinter di Sichuan, sarta narékahan pikeun jadi hiji pausahaan téhnologi inovatif ngarah dina widang kahirupan cageur calakan, nyieun nilai pikeun konsumén leutik tur sedeng-ukuran asing. , janten spanduk industri, sareng nyumbang kana kebangkitan e-commerce Sichuan.