Produk Témbongkeun

  • Headphone & Earphone
  • Kasus Telepon
  • Carjer Telepon nirkabel
  • Panyekel telepon
  • df

Pabrik bubuka

Uplus, Nyambungkeun dunya!Sichuan Uplus Technology Co., Ltd. narékahan pikeun ngawangun sistem kahirupan pinter, pikeun ngahijikeun sagala jinis alat pinter sareng nyambungkeunana ka jalma-jalma, ngajantenkeun kahirupan anu langkung cerdas, nyaman, aman, efektif sareng ramah lingkungan pikeun jalma.Kami museurkeun kana nyayogikeun produk di daérah produk bumi Smart, Dapur & tuangeun

Perawatan pribadi & kaséhatan, Olahraga & outdoor, Headphone & speaker, Kaméra & poto, asesoris Handphone, jeung asesoris Komputer kalawan harga kalapa jeung layanan alus.Urang bisa nyadiakeun layanan OEM na ODM nurutkeun pamundut anjeun ogé.Produk Uplus mastikeun nuturkeun standar ISO 9001.

Hiji-Stop Service

Uplus Nyambungkeun Dunya Anjeun!Wilujeng sumping ka Gabung Kami

Sichuan Uplus Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan hi-tech anu museurkeun kana produk éléktronik konsumen, produk urang utamina kalebet asesoris sélulér sapertos headset, kasus telepon, ngecas nirkabel, stand telepon;spiker jeung sajabana ogé nyadiakeun panalungtikan & pamekaran sacara mandiri pikeun ngawangun.uplusa ngagaduhan seueur toko ranté di pasar domestik sareng asing sareng urang masih milarian mitra operasi ranté merek langkung sadunya, kami tanggung jawab produksi sareng pamekaran produk, anjeun saé dina pamekaran pasar sareng jasa lokal.Upami anjeun gaduh ide anu sami sareng kami, mangga baca sarat di handap ieu sacara saksama:

Toko Waralaba

  • Franchise Store (1)
    Franchise Store (1)
  • Franchise Store-img (2)
    Franchise Store-img (2)
  • Franchise Store (3)
    Franchise Store (3)
  • Franchise Store (4)
    Franchise Store (4)
  • Franchise Store-img (1)
    Franchise Store-img (1)

Inquiry Pikeun Daptar Harga

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas.Nyuhunkeun Inpormasi, Sampel & Kutipan, Hubungi Kami!